Lessen en workshop experimenteel schilderen


Wilt u experimenteren met verschillende technieken en diverse materialen op doek? Dat kan bij mij in mijn atelier op de Kobaltstraat te Naarden!

Open Atelier en Lessen zijn er op maandagochtend en donderdagochtend van 10 uur tot 12 uur en de maandagavond van 20 uur tot 22 uur. Bij een workshop kunt U een gehele dag creatief experimenteren inclusief lunch. U kunt zich aanmelden per groep maar U kunt zich ook aansluiten bij een reeds bestaande groep.

Daarnaast organiseer ik elk jaar Zomerworkshops met nieuwe technieken en materialen. Heeft U interesse kijk dan voor data bij Agenda & Exposities.

U ontdekt tijdens de lessen of workshops de mogelijkheden van materialen zoals klei, hout, zand, tegellijm, gips, purschuim. Veel materialen, kwasten en verf zijn aanwezig. U kunt natuurlijk ook zelf (dierbare) materialen meenemen. Wat U verder nog nodig heeft is een stevig doek. Dit kunt U zelf aanschaffen of bij mij bestellen. Ik daag U uit om los te komen en uw creatieve grenzen te verleggen. Als u deze manier van werken hebt ervaren wordt schilderen een feest! Een sfeer impressie van workshops en lessen vindt u bij Foto's.

Ik werk tijdens de lessen het liefst met kleine gezelschappen. Twee mensen zijn al voldoende om een les door te laten gaan. De kosten zijn 17,50 euro per dagdeel inclusief materialen. Voor 150 euro heeft u een 10 ritten kaart. Voor het gebruik van duurdere materialen zoals pigmenten en bijenwas vraag ik een extra bijdrage.

Workshops
gaan in overleg en de kosten zijn afhankelijk van het aantal aanmeldingen, vraag mij voor meer informatie.


Voor meer informatie of inschrijvingen kunt U mij bereiken op 06-53225307 of via het contactformulier.